The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta propertyımcı cihaz olarak kullanılabilir.

Kombi Çevresini İnceleyin: Eğer kombi altında veya etrafında su birikintisi varsa, bu kombi sızdırdığına işaret edebilir.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan yardım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, ordinary ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı su kaçağı tespiti tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan su kaçağı tespitsu kaçağı tespiti tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

İşin zorluğuna göre değişen fiyat sisteminde su kaçak su kaçağı tespit bulma fiyatı nı etkileyen unsurlar;

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %one hundred müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Kullandığımız bu teknolojik ekipmanlar ile kısa sürede su kaçağı noktasını buluyor ve onarım işlemine geçiyoruz. Elbete tek başına bu cihazlar yeterli olmayıp bunun su tesisatçısı için tespit işlemini yapan kişinin alanında uzman olması gerekiyor.

Report this wiki page